top of page

De huisstijl van Grenzeloos Bewegen

Huisstijl Grenzeloos Bewegen.jpeg

De huisstijl van Grenzeloos Bewegen

Ik heb in 2018 de complete huisstijl gemaakt voor het bedrijf Grenzeloos Bewegen. Grenzeloos Bewegen past diverse bewegingsvormen toe aan het bewegingsniveau van de klant, iedereen kan meedoen aan sport- en bewegingsactiviteiten waarbij plezier voorop staat.  

Ik ben aan de slag gegaan met een moodboard maken na een bespreking met de klant over het bedrijf. Uit het moodboard werden de kleuren, de stijl en het font van het logo gekozen. Deze gekozen dingen vormen samen de styleguide(links) van Grenzeloos Bewegen.

Vervolgens ben ik gaan schetsen en realiseren om zo veel mogelijk verschillende logo's te creëren. Eerst schets ik om zo te voorkomen dat er een logo ontstaat dat al bestaat. Het logo moet een creatief maar strak karakter hebben. Ook maak ik geen gebruik van bestaande logo programma's om een uniek logo te maken die nergens anders te vinden is.

De selectie werd steeds kleiner en uiteindelijk zijn we uitgekomen op een logo met een leuk(en toch serieus) font en drie bewegende mensen. Daarna ben ik gaan werken aan de visitekaartjes, briefpapier en envelop. Deze zijn allemaal in dezelfde stijl als het logo gebleven en vormen een mooi geheel samen.

www.GrenzeloosBewegen.nl

Cadeaubon.png
bottom of page