top of page

De website van 4cards

4Cards website.jpg

De website van 4Cards

Ik heb in 2017 een lange periode bij Daglief.nl en 4Cards.nl verschillende werkzaamheden en opdrachten uitgevoerd. Deze twee webshops zijn van Muriël Idema. Daglief is gericht op rouwdrukwerk en 4Cards is gericht op geboortekaarten en trouwkaarten. Tijdens deze periode heb ik naast het werken aan kaarten ook gewerkt aan de vernieuwde website van 4Cards.

Ik heb de hele site vormgegeven op basis van de trends van 2017/2018. Het maken van de site begon met het bespreken van ideeën en het maken van een moodboard. (links) De moodboard was grotendeels geïnspireerd door een ander moodboard met de trends voor kaarten. (rechts)

Vervolgens ben ik elementen gaan zoeken voor de styleguide. In dit geval heb ik gezocht naar rosegold tinten, lettertypes, patronen, texturen en templates. Zelf had Muriël ook een duidelijk en creatief idee voor de site en samen zijn we tot een opzet gekomen voor de styleguide.

Als laatste heb ik alle elementen(plaatjes, teksten, banners) met behulp van de styleguide opgemaakt.

Tot het heden werk ik namens Andrealantis voor Daglief.nl en 4Cards.nl. Ik help mee met het maken van social media posts en het ontwikkelen van nieuwe kaartontwerpen. Ook werk ik samen met het editen van videos en het plaatsen van foto's op de website.

Benieuwd naar het eindresultaat? www.4Cards.nl

1.3 .jpg
bottom of page